Vodnik za vzdrževanje avta ALFA ROMEO 155 – navodila, časovni načrti, kontrolni seznami

Vodniki in nasveti za vzdrževanje avta ALFA ROMEO 155

Tu boš našel/a široko paleto vodnikov popravil in video vodnikov za vzdrževalna dela avta ALFA ROMEO 155, ki jih lahko opraviš sam/a.
Si želite prejeti več uporabnih informacij?

Postavljajte vprašanja ali pa delite svoje izkušnje s popravili na avtomobilskem forumu. Naročite se na posodobitve, da ne boste zamudili novih vodnikov.

Vprašajte na forumu.
Priporočilo servisa - ALFA ROMEO 155 (167)

Časovni načrt menjave in servisiranja

Vsako priporočilo vključuje intervale popravil in servisiranja, glede na kilometrino ali datum

0 km
15000 km
30000 km
45000 km
60000 km
75000 km
90000 km
105000 km
120000 km
135000 km
Intervali menjave
Zracni filter
Motorno olje
Oljni filter
Filter, zrak notranjega prostora
Filter goriva
Zavorna tekocina
Vzigalna svecka
Vodna crpalka+kit-komplet zobatega jermena
Komplet (kit) zobatega jermena
Akumulator za zagon
Vzdrževanje avta ALFA ROMEO 155: natančna navodila „korak za korakom" in video vodniki
Sledi svojemu časovnemu načrtu vzdrževanja avta ALFA ROMEO 155 z uporabo naših PDF-navodil in video vodnikov

Top vodniki popravil za avto ALFA ROMEO 155

Nisi mogel/a najti odgovora na svoje vprašanje v vodičih? Vprašanje o tej menjavi lahko postavite na našem spletnem forumu .
Enostavni video vodniki avtomobilskih popravil »naredi sam«
  • Video vodniki za vzdrževanje avta ALFA ROMEO SPIDER (939) – izvedi svoje lastne preglede
    Kako zamenjati zadnji zavorni diski na ALFA ROMEO 159 (939) [VODIČ AUTODOC]
  • Oglej si naše video vodnike in sam/a opravi rutinska vzdrževalna dela za avto ALFA ROMEO SPIDER (939)
    Kako zamenjati sprednji zavorni diski na ALFA ROMEO 159 (939) [VODIČ AUTODOC]
  • Video navodila za enostavno vzdrževanje avta ALFA ROMEO 164 (164)
    Kako zamenjati zadaj zavorni diski na ALFA ROMEO 147 (937) [VIDEO VODNIK AUTODOC]
  • Za pomoč pri delih „naredi sam" za vzdrževanje avta ALFA ROMEO GT (937) si oglej naše videe
    Kako zamenjati zračni filter na ALFA ROMEO 147 (937) [VIDEO VODNIK AUTODOC]
  • Oglej si naša video navodila za „naredi sam" vzdrževanje avta ALFA ROMEO SPIDER (916S_) in več
    Kako zamenjati spredaj zavorne ploščice na ALFA ROMEO 147 (937) [VIDEO VODNIK AUTODOC]
  • Oglej si naše uporabne videe na temo vzdrževanja in popravil avta ALFA ROMEO SPIDER (939)
    Kako zamenjati zadnji zavorne ploščice na ALFA ROMEO 159 (939) [VODIČ AUTODOC]
  • Uporabni nasveti in vodniki za osnovna vzdrževalna dela za avto ALFA ROMEO 166 (936) v naših informativnih videih
    Kako zamenjati vžigalne svečke na ALFA ROMEO 147 (937) [VIDEO VODNIK AUTODOC]
  • Preventivno vzdrževanje avta ALFA ROMEO SPIDER (939), ki ga potrebuje vsak avto – brezplačni video vodnik
    Kako zamenjati vžigalne svečke na ALFA ROMEO 159 (939) [VODIČ AUTODOC]
  • Kako zamenjati filter kabine na ALFA ROMEO 159 1 (939) [VODIČ AUTODOC]
    Kako zamenjati filter kabine na ALFA ROMEO 159 1 (939) [VODIČ AUTODOC]
  • Kako zamenjati zadaj zavorne ploščice na ALFA ROMEO 147 (937) [VIDEO VODNIK AUTODOC]
    Kako zamenjati zadaj zavorne ploščice na ALFA ROMEO 147 (937) [VIDEO VODNIK AUTODOC]
  • Video vodniki za vzdrževanje avta ALFA ROMEO GT (937) – izvedi svoje lastne preglede
    Kako zamenjati filter kabine na ALFA ROMEO 147 (937) [VIDEO VODNIK AUTODOC]
  • Oglej si naše video vodnike in sam/a opravi rutinska vzdrževalna dela za avto ALFA ROMEO SPIDER (939)
    Kako zamenjati sprednjih zavorne ploščice na ALFA ROMEO 159 (939) [VODIČ AUTODOC]
  • Video navodila za enostavno vzdrževanje avta ALFA ROMEO GT (937)
    Kako zamenjati termostat na ALFA ROMEO 147 (937) [VIDEO VODNIK AUTODOC]
  • Za pomoč pri delih „naredi sam" za vzdrževanje avta ALFA ROMEO 156 Sportwagon (932) si oglej naše videe
    Kako zamenjati spredaj zavorni diski na ALFA ROMEO 147 (937) [VIDEO VODNIK AUTODOC]
  • Oglej si naša video navodila za „naredi sam" vzdrževanje avta ALFA ROMEO SPIDER (939) in več
    Kako zamenjati zračni filter na ALFA ROMEO 159 1 (939) [VODIČ AUTODOC]
Odklenite funkcijo pomočnika za vzdrževanje avtomobila!

Spremljajte stroške, upravljajte zapisnike, načrtujte zamenjave in še več.

Preprosti in osnovni nasveti za vzdrževanje avta ALFA ROMEO 155
AUTODOC CLUB nasveti in triki za vzdrževanje avta ALFA ROMEO 155
Poglejte več
  • Nasveti in triki za vzdrževanje avta ALFA ROMEO 155, ki jih je treba poznati
    5 najpogostejših vzrokov puščanja olja | AUTODOC nasveti
  • „Naredi sam" nasveti za vzdrževanje za avto ALFA ROMEO 155 za vsakega lastnika avtomobila
    TOP 5 napak pri menjavi amortizerjev | AUTODOC nasveti
  • Nasveti za vzdrževanje avta ALFA ROMEO 155 – Video vodniki „kako"
    5 najpomembnejših zvokov avta, ki jih ne smeš ignorirati
  • AUTODOC CLUB triki in nasveti za vzdrževanje avta ALFA ROMEO 155
    Klubska mizica z blokom motorja „naredi sam“

ALFA ROMEO navodila za servis in vzdrževanje

Autodoc CLUB App icon
Čas za zamenjavo delov? Prejmite še boljše ponudbe v naši aplikaciji za nakupovanje.
Skenirajte QR-kodo in namestite AUTODOC CLUB aplikacijo za servisno knjižico vozila
SKENIRAJTE KODO QR