10 osnovnih orodij za popravilo

10 osnovnih orodij za popravilo

 Ga imate v vaši garaži?  

  1. Navorni ključ. To orodje uporabi določen navor za navojne pritrdilne elemente. Njegova uporaba zmanjšuje tveganje za poškodbo tekalne plasti zaradi prekomerne sile.

  2. Ključ z ragljo. To orodje je zasnovano tako, da ga ni potrebno odstraniti pri odvijanju in zategovanju pritrdilnih elementov. To vam omogoča delo z vijačnimi sklepi v tesnih prostorih.

  3. Kombinirani ključ. Ta ima odprto obliko črke U na eni strani in škatlasto konico na drugi. Omogoča varen prijem pritrdilnih elementov. Uporaben je zaradi njegove enostavne zasnove in nizke cene.

  4. Ključ za navojni sveder. To enostavno orodje vam lahko pomaga pri delu z zelo zategnjenimi spoji.

  5. Nastavki za nasadni ključ. To so nastavki, ki se uporabljajo na ključih za navojni sveder, ključih z ragljo, ključih, pištolah za vijačenje in drugih orodjih. Omogočajo vam, da hitro privijete in odvijete vse vrste navojnih pritrdilnih elementov.

  6. Ploščati izvijač. To orodje je nepogrešljivo, ko privijate ali odvijate navojne pritrdilne elemente. Posebej, ko ni na voljo električne ali pnevmatske opreme. Je poceni in zavzame minimalni prostor za shranjevanje.

  7. Križni izvijač. To orodje ima enake prednosti kot prejšnje.

  8. Gumijasto kladivo. To ročno orodje se uporablja za ravnanje, nameščanje in razstavljanje krhkih delov. Uporablja se tudi pri delu z navadni ali lesenim dletom ali drugim orodje, da se izognemo poškodbam ročaja.

  9. Vzvod za pnevmatike. To orodje vam omogoča odstranjevanje kovinskih delov in poškodovanih struktur. Na voljo je v različnih velikostih.

  10. Žična krtača. Žična krtača se uporabi za čiščenje kovinskih površin. Z njo lahko hitro odstranite staro barvo, rjo in umazanijo.
[Total: 0   Average: 0/5]